Contact: 0032 89 46 75 60

Bij ons kan je terecht voor hoog kwalitatieve ramen en deuren die aan de strengste normen voldoen.

We verzorgen uw project volledig (van opmeting tot montage) zodat alles vlekkeloos verloopt.

Ben je een doe-het-zelver? Heb je liever dat je de plaatsing zelf doet?

In dit geval kan je bij ons ramen en deuren aankopen en de afwerking zelf verzorgen.

We geven u professioneel uitleg en kan je ook alle nodige montage toebehoren verkrijgen. 

Contacteer ons voor meer info of spring eens binnen in onze nieuwe showroom.

Contacteer ons

MSline+ vensters

De moderne MSline+ PVC-ramen zijn ons antwoord op de noden van de consumenten. Dankzij het gebruik van het profielsysteem met een extra midden dichting zien ze er niet alleen mooi uit, maar hebben ze ook een zeer goede waterdichtheid en isolatie.

We hebben bijna 30 jaar ervaring in de productie van ramen. Hierdoor bieden we zeer hoogwaardige producten aan die voldoen aan de hoogste normen.

MSline+ Ramen zijn de nieuwste technologie die is afgestemd op individuele verwachtingen, met behoud van een evenwicht tussen parameters en prijs.

Een van de belangrijkste elementen van het aanbod van MS beyond WINDOWS is het assortiment van meer dan 40 PVC fineren, waarmee u uw ramen een eigen karakter kunt geven.

In ons assortiment hebben we zowel de meest populaire traditionele houtachtige fineren, die perfect passen in de klassieke constructie, modieuze grijstinten, zwart en op aluminium geïnspireerde fineren.

Profieldiepte
82mm

Hoogrendementsglas

7-kamersysteem
in kader
Duurzame kleurenfolie in
structuurhout Vintage Oak
Verstevigings-profiel
in vleugel 2mm

Technische documenten

Middendichting

Hoogrendementsglas

Raamvleugel op één vlak
met het raamprofiel

Duurzame folie

Verstevigings-profiel

Hoeken in V-perfect
technologie

FORMA Viso windows

FORMA Viso-ramen zijn een vlak vleugel- en kozijnsysteem. Gladde en zuivere structuur. Dankzij de beschikbaarheid van een extreem smalle vliegende raamstijl kunnen de dubbelvleugelige versies veel natuurlijk licht in de ruimte brengen.

FORMA Viso vleugels en kozijnen vormen van buitenaf één vlak. De toegepaste profielen maken het mogelijk montages met een extreem smal vluchtvenster (met een breedte van 124 mm) te maken. Het gebruik van glasverlijmingstechnologie garandeert voldoende sterkte en geen vervorming in een strakke, uniforme opstelling.

Ramen gebouwd op basis van het Deceuninck systeem kunnen elke vorm aannemen. Dit alles dankzij een eenvoudige geometrie en een uitgebreid kleurengamma met 50 soorten fineer, onderverdeeld in vier groepen: natuurlijk hout, gekleurd hout, satijn en metallics.

Technische documenten

FORMA windows

FORMA ramen zijn een terugkeer naar eenvoudige geometrie en het herontdekken van de kracht van de vorm van ramen. Constructies uit Deceuninck-profielen zijn verkrijgbaar in vele kleurvarianten. Dankzij de beschikbaarheid van talrijke fineren is het mogelijk om een metaal- of houteffectkleur te verkrijgen.

Profielen met een eenvoudige geometrie zijn een ideale basis voor het creëren van allerlei constructies – zowel typische als niet-standaard vormen. De toegestane afmetingen voor witte constructies zijn als volgt: 4 m breed en 2,6 m hoog (maximale oppervlakte: 7,5 m²). Op de foto ziet u de driehoekige vaste beglazing.

Middendichting

Hoogrendementsglas

Gesloten verstevigingsprofiel

Duurzame folie
Metallic tint

Hoeken in V-perfect technologie

Technische documenten

Vouwbreedte -
85 mm (kader/vleugel)

Buitenpakking
(altijd zwart)

AERO – profielisolatietechnologie

Framediepte - 77 mm

Bladdiepte - 81 mm

Premium 86 US windows

Het verborgen schuifraam Premium 86 US ondersteunt de integratie in de omgeving. De achter het kozijn verborgen vleugel zorgt ervoor dat de constructie opgaat in de gevel van het gebouw, waardoor uiterlijke harmonie ontstaat. Aluminium ramen worden gekenmerkt door een zeer goede warmte-isolatie dankzij het gebruik van speciale profielisolatietechnologie.

Het beste visuele effect wordt gegarandeerd door enkele vleugelconstructies. Van buitenaf zien ze eruit alsof er alleen ruiten zijn geïnstalleerd in plaats van ramen. De verborgen vleugeloplossing past perfect in het gehele Premium 86 aanbod – terras- en toegangsdeuren, schuifconstructies en gevels.

Technische documenten

Premium 86 windows

Premium 86 is het meest universele en veelzijdige aluminium systeem. Hiermee kunt u naast ramen ook toegangsdeuren (ook paneeldeuren) en terrasdeuren maken. Het is compatibel met andere schuifdeursystemen en geveloplossingen.

Premium 86 is the most universal and versatile aluminium system. In addition to the windows, it allows to make entrance doors (also panel) and terrace doors. It is compatible with other sliding door systems and facade solutions.

Vouwbreedte - 103 mm
(kader/vleugel)

Eenvoudige lamellen

SI - profielisolatietechnologie

Vleugel gelijk met het frame met een extra afdichting

Framediepte - 77 mm

Bladdiepte - 86 mm

Technische documenten

Accessoires

Hieronder vindt u een overzicht van accessoires die we aanbieden. Voor een uitgebreid en meer gedetailleerd overzicht neemt u best even contact met ons op en breng een bezoek aan onze showroom.

Rolluiken

Met de juiste rolluiken geniet je van een comfortabeler en veiliger huis, terwijl je ook energie en geld bespaart.

Vliegenramen

Vliegenramen zijn de ideale oplossing om vliegen en andere insecten buiten te houden, terwijl je geniet van frisse lucht.

Raamkrukken

Raamkrukken zijn een onmisbaar onderdeel van elk raam, het zorgt voor een comfortabele bediening van je raam.

Professionals

Professional

Particulieren

Particulier