PLB

PEBS Belgium

PEBS Belgium nv is één van de grootste opkopers van tweedehands kleding en schoenen in België. Wij hebben verschillende magazijnen in Vlaanderen waardoor wij overal makkelijk en snel kunnen opereren wat betreft de inzameling van textielgoederen.

 

Onze magazijnen in Brugge, Brussel, Leuven en Bocholt hebben al meermaals hun nut bewezen tijdens grote ophaalprojecten in samenwerking met zowel de privésector, humanitaire organisaties alsook diverse staatsbedrijven.

 

Met dagelijks tientallen vrachten aan grondstoffen uit het binnen- en buitenland hebben wij steeds een garantie op een vlotte productie waardoor onze klanten nooit zonder producten komen te staan.

 

Onze hoofdzetel bevindt zich in Bocholt, België en staat voornamelijk in voor alle administratieve handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop van goederen. Tevens vindt op deze locatie het centrale magazijn plaats, als het ware een kruispunt van goederen die enerzijds ingezameld worden en anderzijds verscheept worden.

 

Eén van onze sterkste punten is onze eigen logistieke service:

Wij beschikken over een vloot van vrachtwagens, trailers en bestelwagens. Zelfs een heuse Reach Stacker behoort tot ons technisch assortiment waardoor wij zeecontainers intern veel sneller en makkelijker kunnen laden. Klanten met speciale wensen (zoals uitzonderlijke vrachten) worden hierdoor op hun wenken bedient daar wij een zeer flexibele oplossing hebben voor elk logistiek probleem.

 

Zelfs in geval van technische pannes of moeilijkheden beschikken wij over een volledig uitgeruste garage met techniekers om de problemen zo snel mogelijk op te lossen zodat onze vrachtwagens altijd in staat van paraatheid zijn.

 

Wij zijn het enige tweedehands-textielbedrijf dat alle transport zelf verzorgt: van het vervoer van grondstoffen tot aan het containervervoer naar de haven !!

 

Dit is zowel een voordeel voor de klant als voor de leverancier!

 

Wij kunnen U verder helpen in de volgende talen:

Piotr Parkitny: Pools, Nederlands, Duits, Russisch, Tsjechisch, Engels
Simon Parkitny: Nederlands, Pools, Engels, Duits, Russisch, Frans
Paul Parkitny: Nederlands, Pools, Engels, Frans

PEBS GROUP bv

Bosstraat 191
3930 Hamont-Achel

BTW: BE0898 776 858


Contactpersonen:
Piotr Parkitny: piotr@pebs.be
Simon Parkitny: simon@pebs.be
Paul Parkitny: paul@pebs.be
Algemeen: info@pebs.be
Logistiek: logistics@pebs.be

Centraal telefoonnummer: 0032 89 46 75 60
Fax: 0032 89 46 37 23